Zonnepanelen osmo

Doe een beroep op JV Super Clean voor de reiniging van uw zonnepanelen nabij Moeskroen

Het bedrijf JV Super Clean, gevestigd in de buurt van Moeskroen is gekwalificeerd om alle precisiereinigingsmanoeuvres uit te voeren voor zonnepanelen en alle soorten fotovoltaïsche installaties.

Voor een effectieve reiniging van uw zonnepanelen

Weersomstandigheden en stedelijke vervuiling stapelen zich op zonnepanelen op door het verschijnen van stuifmeel, stof, gevallen bladeren, vogelpoep, enz. Al deze schade kan de beglazing en zonnepanelen snel aantasten en de verzameling van zonnestralen aanzienlijk verminderen, wat leidt tot prestatieverlies van de fotovoltaïsche panelen die op het dak zijn bevestigd.

De firma JV Super Clean, gelegen nabij Rekkem, zorgt met aangepaste technieken voor het onderhoud en de reiniging van fotovoltaïsche zonnepanelen om een optimale productiviteit en duurzaamheid te garanderen.

Woont u in de buurt van Moeskroen, dan garandeert een team van JV Super Clean u jaarlijks of driemaandelijks onderhoud van uw zonneboilers en zonnepanelen om hun efficiëntie te behouden. Of ze nu thermisch of fotovoltaïsch zijn, hun modules onderscheppen meer fotonen als ze schoon zijn, uw installatie zal dan meer energie leveren. De reiniging van de panelen moet dus zorgvuldig gebeuren, gezien hun gevoeligheid.

Nettoyage de panneaux solaires près de Mouscron
Nettoyage panneaux solaires près de Mouscron

Door deze taak toe te vertrouwen aan uw ervaren bedrijf, dat al 15 jaar in de schoonmaakbranche zit, heeft u de zekerheid dat ze schoon zijn, met betere prestaties.

JV Super Clean, eveneens actief in de buurt van Kortrijk, maakt gebruik van geavanceerde apparatuur om een effectieve vuilverwijdering te garanderen door het gebruik van chemicaliën te vermijden. De teams van het bedrijf gebruiken alleen Osmo-oplossingen die ecologisch en efficiënt zijn. Tot slot wordt er gezuiverd water op uw borden gesproeid om kalkaanslag te voorkomen.

Neem voor meer informatie over de schoonmaakdiensten voor zonnepanelen en fotovoltaïsche installaties contact op met het bedrijf JV Super Clean op 0472 96 35 34.