Raamkozijn

JV Super Clean, bedrijf gespecialiseerd in glasbewassing nabij Moeskroen

JV Super Clean, gelegen nabij Moeskroen is een veelzijdig schoonmaakbedrijf voor particulieren en professionelen. Zo biedt het kwaliteitsdiensten voor het reinigen van ramen en kozijnen.

Reiniging van glazen oppervlakken

Om een perfecte reiniging van uw ramen nabij Menen te garanderen, stelt het schoonmaakbedrijf JV Super Clean ervaren vakmensen ter beschikking. Uitgerust met de juiste apparatuur en professionele knowhow, houdt dit schoonmaakbedrijf de ramen van uw kantoren, professionele of privégebouwen in perfecte staat.

Om elke mogelijkheid van sporen of onaangename vingerafdrukken te elimineren, is elke fase essentieel: van het aanbrengen van het product op het raam, via het gebruik van de rakel tot het wassen van de randen. JV Super Clean voert nauwgezette en professionele manoeuvres uit.

JV Super Clean werkt in de buurt van Moeskroen met individuen om:

● Regelmatig schoonmaken van kantoorramen om een gezonde en gunstige werkomgeving te garanderen.

● Het schoonmaken van etalages door middel van onderhoudsdiensten zodat u het hele jaar door een passende en uitnodigende etalage heeft.

● Het schoonmaken van privéramen door de ramen van uw huis te onderhouden, door naar uw huis te reizen om de glans van uw ramen, schuiframen, veranda’s, luifels, enz.

● Het reinigen van de gevels van grote glazen gebouwen dankzij gekwalificeerde glazenwassers voor het reinigen van grote oppervlakken (tot ongeveer 15 of 20 meter) en beveiligd met de juiste apparatuur.

Glazenwassen in de buurt van Moeskroen
glazenwasser in de buurt van Moeskroen

Een gediplomeerd schoonmaakbedrijf in de buurt van Rekkem, JV Super Clean behandelt uw ramen volgens een precieze procedure om u te behoeden voor deze vaak vervelende en potentieel gevaarlijke klus

Bent u in de buurt van Kortrijk? Na de passage van onze glazenwassers zullen uw ramen glinsteren en geen spoor meer van vuil vertonen. Onze wasmachines grijpen in met inachtneming van zeer strikte veiligheidsinstructies bij elk van hun interventies.

Aarzel niet om voor de reiniging van uw glazen oppervlakken de firma JV Super Clean te contacteren op 0472 96 35 34.