Vloerreiniging

Doe beroep op een professionele vloerreiniging in de buurt van Moeskroen

Gelegen in de buurt van Moeskroen en omgeving, JV Super Clean is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vloerreiniging voor particulieren en professionals.

Alle vloerbedekking reinigen

Woont u in de buurt van Moeskroen? En zoekt u een bedrijf voor het reinigen van de tegels in uw badkamer, het parket in uw woonkamer of het tapijt in uw kamers: JV Super Clean staat voor u klaar!

Voor een perfecte en kwalitatieve dienstverlening nabij Rekkem voert een team van gekwalificeerde vakmensen een specifieke ingreep uit voor de verschillende soorten vloerbedekkingen zodat ze hun glans terugkrijgen:

Tapijten : Na het vegen, stofzuigen en voor het wegwerken van diverse klussen past JV Super Clean diepe shampoo voor uw tapijten met behulp van een injector-extractor en geschikte producten voor uw tapijten die helpen om al het vuil te verwijderen en maximale desinfectie mogelijk te maken.

Tegels : JV Super Clean stript uw ​​tegels, rekening houdend met de aard van uw ondergrond, handmatig of machinaal. Zo herwint het al zijn oorspronkelijke glans en pracht.

Parketten : Een gekwalificeerd team garandeert u een volledige service gaande van schuren tot polijsten, inclusief waxen en vitrificeren.

Marmeren vloeren : Dit oppervlak vereist speciale actie om zijn volle pracht te behouden. Ontdek de knowhow van JV Super Clean voor het onderhoud van deze ondergrond

Etc.

eqo3z7x4ka8skk48csc8o4o84c617agxhyps08o48osw8k4o0kawfqkdazbcgsgsko0wow4c4w0
shutterstock_258891224

Eveneens actief in de buurt van Kortrijk en Menen, kan JV Super Clean ook instaan voor elk type coating zoals de vloer, gewaxt beton of houten coating. In de regel behandelt het bedrijf ruime kamers met een schrobzuigmachine.

Technieken die gekwalificeerd zijn voor dit soort interventies garanderen u snelheid en een perfect resultaat, zelfs op de moeilijkste plaatsen. Dankzij de nauwgezetheid van zijn diensten zal uw pand schitterend zijn, bevorderlijk voor uw welzijn.

In sommige gevallen wordt een Kärcher ingezet voor het verwijderen van hardnekkig vuil na het werk en ook voor het behandelen van buitenruimtes zoals terrassen, trappen en opritten, maar ook leuningen, stenen of betonnen bloembakken, etc.

Voor meer informatie over de vloerreinigingsservice, aarzel niet om contact op te nemen met JV Super Clean op 0472 96 35 34.