JV Super Clean

SCHOONMAAKBEDRIJF DIE HUISHOUDEN EN PROFESSIONALS BEDIENT IN REKKEM, MOESKROEN

JV Super Clean, schoonmaakbedrijf in de buurt van Moeskroen

Het bedrijf is gelegen in de buurt van Moeskroen in Picardisch Wallonië. JV Super Clean is een schoonmaakbedrijf opgericht in 2007 die een uitgebreide ervaring heeft opgedaan bij zijn vele klanten. Het bedrijf is gekwalificeerd om het onderhoud van kantoren, werkplaatsen, laboratoria, collectieve gebouwen, flatgebouwen, supermarkten en privéwoningen op zich te nemen.
JV Super Clean voert elke schoonmaakopdracht uit in Rekkem en in nabijgelegen, plaatsen zoals Moeskroen, Menen of Kortrijk. Vertrouw op de 15 jaar ervaring en knowhow van dit familiebedrijf om te genieten van een onberispelijke netheid van uw pand of uw huis. Dit schoonmaakbedrijf ondersteunt inderdaad het onderhoud van de netheid van elke vloerbedekking, maar ook het reinigen van ramen, zonnepanelen en seizoen reiniging dankzij zijn verschillende diensten (terrasreiniging, kroonlijsten, dakbedekking, luiken, zwembaden, regenwaterreservoir, enz.). Als veelzijdig schoonmaakbedrijf werkt JV Super Clean ook met particulieren die het slachtoffer zijn van waterschade, brand of overstroming om hun huis schoon te maken. Bovendien beschikken de werknemers van het bedrijf over de juiste vaardigheden om opruimingen uit te voeren na overlijden, evenals voor het opkuisen van het terrein, zodat uw huis onmiddellijk bewoonbaar is. Zowel professionelen als particulieren vertrouwen op JV Super Clean, dat beschikt over een team van gekwalificeerde en serieuze ruitenwassers. Beschikbaar en attent, ze zijn ook beleefd en goed opgeleid. De baas is altijd aanwezig en welwillend om ervoor te zorgen dat elke missie goed wordt volbracht.
WhatsAppImage2020-10-08at15.14.271
Terrasreiniging nabij Moeskroen

Vloerreiniging

Of u nu particulier of professioneel bent, het bedrijf JV Super Clean reinigt de vloeren in uw woning of bedrijfspand.

Glas-chassis

De firma JV Super Clean reinigt de glasoppervlakken (link naar de pagina: Glas-chassis) in uw woning of bedrijfspand om uw ramen te ontstoffen en te laten glanzen.

JV Super Clean

Contacteer JV Super Clean in Moeskroen voor al uw reinigings- en onderhoudswerken voor particulieren en professionals. Vertrouw op een bedrijf dat luistert en professioneel is.

Zonnepanelen (osmo)

JV Super Clean, specialist in delicaat reinigingswerk, is gekwalificeerd om een kwaliteitsvolle schoonmaakdienst te leveren voor zonnepanelen en fotovoltaïsche installaties.

Seizoenschoonmaak

Geniet van een seizoenschoonmaakservice dankzij gepersonaliseerde diensten, waaronder het reinigen van luiken, kroonlijsten, terrassen en garage-ingangen, daken, watertanks, regenwater of zwembaden.